Reich


 Reich is Duitslands oudste naam in de markt van de rook-, kook- en klima-installaties. Als middelgrote onderneming met standplaats in Urbach (Stuttgart) kijkt men terug op een over 125 jaar oude familietraditie.


De rooksystemen van installatiebouwer Reich staan vanaf decennia bekent voor constant hoog vakmanschap, de beste productieresultaten en eenvoudige bediening. Ongeacht of men vlees, worst, vis, gevogelte, kaas of andere producten individueel veredelen willen – De ingenieurs van Reich vinden voor alle behoeftes steeds de ideale oplossing.

Maar traditie alleen maakt nog geen goede installatiefabrikant, want ervaring is goed, permanente ontwikkeling en intelligent gebruik maken van nieuwe technische mogelijkheden is cruciaal, een citaat van hun management. Daarom bestaat de huidige ontwikkelingsafdeling niet alleen meer uit professionals met tientallen jaren ervaring, maar ook uit jonge creatievelingen, die met frisse ideeën voor een dynamische ontwikkeling in de installatiebouw zorgen. In het assortiment zijn vandaag de dag de modernste universele rook- en kook installaties en Rook- en Reife installaties voor iedere bedrijfsgrootte en voor iedere vorm van productie opgenomen.


Ongeacht welke uitdagingen u voor ons in petto heeft, wij pakken ze aan. Daarvoor staat de naam Reich al meer dan 125 jaar!


Voor meer info bezoek hier de website van Reich


Downoad hier de Reich-brochures voor vlees (PDF) en vis (PDF)