Nieuwsoverzicht

Druk bezochte Seafood Expo 2019

Druk bezochte Seafood Expo 2019

Seafood Expo Global (SEG) de grootste visvakbeurs ter wereld werd dit jaar georganiseerd van dinsdag 7 t/m donderdag 9 mei te Brussel, België. Uiteraard waren wij ook aanwezig. Samen met onze vaste partners Fomaco a/s en Uni-Food Technic kijken we terug op een geslaagde beurs waarbij we alle bezoekers willen bedanken voor het getoonde interesse.


Lees meer »

IFFA 2019

IFFA 2019

De IFFA wordt om de 3 jaar georganiseerd en is 's werelds toonaangevende beurs en internationale ontmoetingsplaats voor de vlees- en pluimveesector. Vanzelfsprekend waren wij van 4 t/m 9 mei in Frankfurt am Main, Duitsland aanwezig om samen met onze leveranciers ons totaalpakket van nieuwe technieken en machines te presenteren.


Lees meer »

Geslaagde middag Meattech bij Baaijens in Oss

De eerste bijeenkomst van Meattech Technologisch Platform van dit jaar vond medio maart plaats op de bedrijfslocatie van Baaijens in Oss. De meeting, in samenwerking met Inotec, droeg als titel ‘De microcutters’. Zo’n 25 leden van Meattech werden onthaald en meegenomen door Tom Baaijens voor uitleg over de historie van Baaijens, die verbonden is aan de vleesstad Oss. Hun partner Inotec is gespecialiseerd in microcutters.


Lees meer »