Baaijens Fomaco pekelinjectoren

22 3 2021
Zowel bij Baaijens als vaste partner Fomaco bieden wij u op technologisch vlak het hoogste niveau en staan onze klanten centraal. Fomaco is marktleider als het gaat om individuele pekelinjectors en volledige lijnen van grondstoffen aanvoer, pekel en marineer injectie. Baaijens Fomaco pekelinjectoren

Het assortiment wordt aangevuld met verschillende vermalser uitvoeringen, pekelaanmaaktanks en pekelopslagtanks. Daarnaast leveren zij swing loaders, loaders (Giraf) en verticale loaders. Allen met de vertrouwde Fomaco kwaliteit en functionaliteit.

Als een van 's werelds toonaangevende machinefabrikanten in de voedingsindustrie, levert Fomaco grondig geteste, betrouwbare technologie die waarde toevoegt aan elk onderdeel van het pekel en marineerproces. Zij streven altijd naar perfectie en doen nooit concessies aan kwaliteit.


Het paradepaardje uit het Fomaco assortiment is de Multifunctionele pekelinjector. Speciaal ontworpen voor het pekelen / marineren in de voedingsindustrie. De injectoren zijn aanpasbaar waardoor ze perfect toepasbaar zijn voor productgroepen in de vis-, vlees-en pluimveesector. Een cassette opbouw tot wel 4 koppen is mogelijk. De machines zijn geïntegreerd met de laatste technologie om een precieze en fijne injectie te krijgen. Alle modellen zijn  standaard uitgerust met een state-of-the-art zelf reinigend proteïne filter. Ze zijn stand-alone of als onderdeel van een complete injectielijn verkrijgbaar.


Toepassingen: marineren & pekelen


Voordelen:

  • Multifunctioneel;
  • Cassette opbouw tot wel 4 koppen mogelijk;
  • Geautomatiseerde reiniging;
  • Zeer precieze en fijne injectie.
  • Minimale onderhoudskosten.


« Terug naar nieuwsoverzicht