Complete visverwerkingslijnen, pekelen, marineren, verkleinen, mengen, emulgeren, verpompen, afvullen, verpakken en progressieve rook- en kooktechniek. Baaijens Industrial Equipment B.V. denkt graag met u mee voor een passend advies op uw vraagstuk.

Met de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van engineering en procestechnologie biedt het familiebedrijf maatwerkoplossingen.

Technologische kennis, engineering, servicegerichtheid én betrokkenheid staan bij Baaijens centraal.


Op technologisch vlak biedt Baaijens u het hoogste niveau om nieuwe en bestaande processen te optimaliseren op grond van kwaliteit, capaciteit en efficiency. Samen kan men het hoogste rendement halen uit grondstoffen, mensen & processen wat leidt tot een top-eindproduct, waarbij u als klant in de gelegenheid wordt gesteld aan de hoogste eisen van de hedendaagse voedingsmiddelen te voldoen.


In de testruimte die Baaijens binnen het eigen pand ter beschikking heeft, kunnen machines getest worden met het eigen product van de klant. Daarnaast kan hier training gegeven worden betreffende optimale inzet & gebruik van de apparatuur.


Ook verzorgt Baaijens de After sales als een machine eenmaal geïnstalleerd en in gebruik genomen is. Dit kan bestaan uit training, onderhoud en/of spare parts leveringen.

Kortom; bij Baaijens Industrial Equipment staan we voor u klaar voor ondersteuning van A tot Z in het aankoopproces, installatie, ingebruikname en After sales.

     Baaijens denkt graag met u mee