Baaijens UV-C Solutions biedt desinfectie oplossingen op basis van UV-C licht om bedrijven virusvrij en draaiende te houden.


UV-C is een wetenschappelijk bewezen technologie waarmee op een milieuvriendelijke manier lucht, oppervlakken en water kan worden gedesinfecteerd. Bacteriën, schimmels, sporen én virussen worden met ultraviolet licht voor 99,999 % geïnactiveerd.


Maatwerk oplossingen voor elk bedrijf

Als industrieel producent is het van groot belang dat je aan alle eisen en voorwaarden voldoet, want daardoor houd je het bedrijf draaiende. Baaijens UV-C Solutions helpt daarbij. Net zoals we alle andere bedrijven helpen om een gezonde en veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers. Van kantoren, kantines, supermarkten tot en met restaurants, ziekenhuizen en scholen.


“Al jarenlang zetten wij UV-C oplossingen in om ruimtes te desinfecteren. Milieuvriendelijk, betrouwbaar, bewezen effectief en zeer eenvoudig te bedienen en onderhouden. Door ons brede assortiment en kennis hebben wij altijd een passende oplossing” aldus Marc Baaijens


Wij denken graag met onze klanten mee voor de beste oplossing voor hun specifieke binnenruimte uitgaande van de wens qua desinfectie. Naast het leveren, is de installatie met eventueel een stukje training in de apparatuur voor ons een vanzelfsprekendheid.


Exclusieve samenwerking met Sterilsystems

Baaijens UV-C Solutions heeft een exclusieve samenwerking met het wereldwijd opererende Sterilsystems, producent van desinfectie- en geurneutralisatie apparatuur en systemen gebaseerd op UV-C en OZON technologie. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring met UV-C technologie en biedt een breed assortiment aan toepassingen.


Bezoek ook onze website www.baaijensuvc.nl


UV-C lucht en oppervlakte desinfectie