Baaijens UV-C Solutions

Baaijens Industrial Equipment B.V. is al jaren bekend met de voordelen van UV-C lucht en oppervlakte desinfectie en gebruikt deze in haar totaalpakket aan oplossingen voor klanten binnen de voedingsmiddelen industrie. Vanuit dit oplossingsgerichte karakter en door de betrokkenheid met mede ondernemers die het zwaar hebben door de beperkingen in verband met het COVID-19 virus lanceren zij nu Baaijens UV-C Solutions.


logo Baaijens UV-C SolutionsBaaijens UV-C Solutions biedt desinfectie oplossingen op basis van UV-C licht om bedrijven virusvrij en draaiende te houden.


Maatwerk oplossingen voor elk bedrijf
Als industrieel producent is het van groot belang dat je aan alle eisen en voorwaarden voldoet, want daardoor houd je het bedrijf draaiende. En het product beschermen tegen bacteriën, schimmels, sporen en virussen. Baaijens UV-C Solutions helpt daarbij. Net zoals we alle andere bedrijven helpen om een gezonde en veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers. Van kantoren, kantines, supermarkten tot en met restaurants, ziekenhuizen en scholen.


Graag verwijzen wij naar onze splinternieuwe website: www.baaijensuvc.nl