Firma Baaijens zet zich in voor Stichting Semmy

16 5 2018
Een heel team van de firma Baaijens nam afgelopen vrijdag 11 mei plaats op de spinfietsen bij Fitland Oss. Firma Baaijens zet zich in voor Stichting Semmy

Daar werkten zij zich in een spinningmarathon van 19.00 tot 21.00 uur in het zweet. Dit allemaal voor het goede doel, want de opbrengst, bijna 800 euro komt ten goede aan Stichting Semmy.
Deze avond werd georganiseerd door Kenneth Lüers, eindejaars student van de opleiding Sport en Bewegen van ROC De Leygraaf. Als eindexamenopdracht had hij de taak om een project op te zetten met behulp van 2 externe bedrijven. De koppeling met Fitland was snel gemaakt aangezien Kenneth hier al 2 jaar stage loopt. Verder wilde hij zich graag inzetten voor een goed doel en kwam via via uit bij Stichting Semmy en Baaijens Industrial Equipment.

Stichting Semmy helpt met de financiering van onderzoek met ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

« Terug naar nieuwsoverzicht